Individueel en families – Vanaf 3 april tot 7 november

Kom een Gallo-Romeinse villa ontdekken midden in het groen.

Vanaf 1 september blijft de site open in het weekend en op feestdagen.

In een zalig rustige omgeving kunnen de bezoekers kuieren tussen historische overblijfselen, omgeven door dieren, bos en tuin.

Her en der op het domein van Malagne komt de bezoeker didactische panelen tegen. Zij geven uitleg aan de wandelaar over hetgeen zij bekijken. Een gratis ter beschikking gestelde audiogids geeft een meerwaarde aan uw bezoek door deskundige uitleg over de historiek en archeologie op het domein.

Omdat het bezoek aangepast wordt aan elke leeftijdsgroep wordt Malagne zeer op prijs gesteld door scholen. Maar Malagne is ook de ideale uitstap voor gans het gezin. Tijdens de evenementen zijn onze interaktieve reconstituties zeer verscheiden, en zij richten zich tot een breed en gevarieerd publiek.

 

Covid-19: Overzicht van sanitaire voorzorgsmaatregelen voor bezoekers.

Met ingang van 1 september is het dragen van het masker niet langer verplicht in de voor het publiek toegankelijke ruimtes van bedrijven, overheden of verenigingen, en ook niet meer bij culturele, feestelijke, sportieve, recreatieve bijeenkomsten, of evenementen en private feesten, voor groepen die minder dan 200 personen binnen of tot 400 personen buiten ontvangen.
Deze versoepelingen gelden evenwel niet als de veiligheidsafstand van anderhalve meter niet kan gerespecteerd worden.
Nochtans blijft het dragen van het masker blijft verplicht bij aankomst in het onthaal en ook tijdens uw verplaatsingen in het domein, behalve als u gezeten bent in ruimte voorzien voor het horeca gebeuren.


Het team van Malagne

Boek uw ticket !

Loading