Kid’s Day 2021 – Het 3e Gallo-Romeins zomer rendez-vous – 18 juli

Kids’Day is ons 3e Gallo-Romeins zomer rendez-vous. Kid’s Day vindt plaats op 18 juli, en wordt opnieuw georganiseerd in samenwerking met FIRR.

Dit evenement richt zich vooral tot de kinderen; het zal hen in staat stellen om de Gallo-Romeinse villa in Malagne te ontdekken terwijl ze plezier beleven. U krijgt de kans om de verschillende aspecten van entertainment van onze Gallo-Romeinse voorouders te ontdekken, maar hedendaags spel staat ook op het programma !

Drie kunstenaars treden op in ons domein op Kid’s Day: Rudy Goddin, Quentin Vana, en Caroline Bronquart, zijn toneelpartner.
We beginnen met Rudy Goddin en zijn Kawa-reis, waarbij verhalen, poppenspel en wereldmuziek gebracht worden. Deze betoverende kleine wereld neemt ons mee op een reis doorheen het prachtige en mysterieus verhaal van de meest verbruikte drank ter wereld, na water: en dat is de koffie !
Met hun nieuwe show “Opa’s broek” nemen Quentin Vana en Caroline Bronquart ons mee op een ridderlijke en fantastische zoektocht, ongeveer zoals die verteld werd door hun eigen grootvader. Laat je meevoeren van het ene universum naar het andere, van werkelijkheid naar magie en fictie, en natuurlijk alles met een lach.

Bent u klaar voor een dag boordevol ontdekkingen? Tot ziens op 18 juli in Malagne!

 

Van 11u tot 6u
Prijs : Kinderen : 7€ – Volwassenen : 9€ – Senioren > 60 : 8€