Lenteopening met « het Bier door de Eeuwen heen » wordt verschoven

Inlichtingen in verband met Covid-19 – Update van 30 maart 2020

Conform met de preventiemaatregelen van het Nationaal Veiligheidscomite sluit Malagne, Archéoparc de Rochefort, haar deuren tot 19 april inbegrepen.
De schoolbezoeken worden voorlopig opgeschort tot ná de Paasvakantie. Indien u eerder reeds gereserveerd had, dan zal onze dienst met u contact opnemen om een alternatieve datum of aktiviteit samen met u uit te werken.
– Ons lente-openingsfeest met thema “de Geschiedenis van het Bier” dat voorzien was op 5 april, wordt verschoven naar een latere datum.
De Gallo-Stages in de week van 6 tot 10 april zijn geannuleerd. Wij stellen voor een plaats voor uw kind te reserveren voor de zomerstages.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of onze Internetsite en sociaal netwerk te raadplegen om op de hoogte te blijven.
Deze crisisperiode treft ons allemaal, maar onze ploeg blijft paraat om samen met u een naar een creatieve oplossing te zoeken.
Draag zorg voor uzelf en uw naasten, en tot weldra.
Namens de ploeg van Malagne

Malagne ontvangt u op zondag 5 april 2020 van 11 tot 18 uur om samen met u het nieuwe toeristisch seizoen op te starten !

Onze Lenteopening met thema « het Bier door de Eeuwen heen » is dé gedroomde gelegenheid om het publiek kennis te laten maken met een brouwsel dat sterk gelinkt is aan de evolutie van mensen vanaf de Oudheid tot op heden. Zytholoog Jef Van den Steen die een specialist is in deze materie nodigt u uit op zijn conferentie. Kom samen met ons ontdekken hoe onze Gallo-Romeinse voorouders de Cervoise brouwden. Profiteer van deze unieke gelegenheid om te proeven van verschillende producten, of om deel te nemen aan de talrijke activiteiten die wij inrichten!

Gedurende de ganse dag zijn doorlopend activiteiten voorzien voor groot en klein !

Dit project is het resultaat van de samenwerking tussen Malagne – Archéoparc de Rochefort, het Maison du Patrimoine Médiéval Mosan, het Gallo-Romeins museum van Ath, de Abdij van Villers-la-Ville, en het Museum van het Bier te Stenay.

Toegangsprijs : Kind : 7€ – Volwassene : 9€ – Senior > 60 : 8€

Openingsuren : van 11 tot 18 uur