Individueel en families

Inlichtingen in verband met Covid-19 – Update van 30 maart 2020

Conform met de preventiemaatregelen van het Nationaal Veiligheidscomite sluit Malagne, Archéoparc de Rochefort, haar deuren tot 19 april inbegrepen.
De schoolbezoeken worden voorlopig opgeschort tot ná de Paasvakantie. Indien u eerder reeds gereserveerd had, dan zal onze dienst met u contact opnemen om een alternatieve datum of aktiviteit samen met u uit te werken.
– Ons lente-openingsfeest met thema “de Geschiedenis van het Bier” dat voorzien was op 5 april, wordt verschoven naar een latere datum.
De Gallo-Stages in de week van 6 tot 10 april zijn geannuleerd. Wij stellen voor een plaats voor uw kind te reserveren voor de zomerstages.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of onze Internetsite en sociaal netwerk te raadplegen om op de hoogte te blijven.
Deze crisisperiode treft ons allemaal, maar onze ploeg blijft paraat om samen met u een naar een creatieve oplossing te zoeken.
Draag zorg voor uzelf en uw naasten, en tot weldra.
Namens de ploeg van Malagne

Kom een Gallo-Romeinse villa ontdekken midden in het groen.

In een zalig rustige omgeving kunnen de bezoekers kuieren tussen historische overblijfselen, omgeven door dieren, bos en tuin.

Her en der op het domein van Malagne komt de bezoeker didactische panelen tegen. Zij geven uitleg aan de wandelaar over hetgeen zij bekijken. Een gratis ter beschikking gestelde audiogids geeft een meerwaarde aan uw bezoek door deskundige uitleg over de historiek en archeologie op het domein.

Omdat het bezoek aangepast wordt aan elke leeftijdsgroep wordt Malagne zeer op prijs gesteld door scholen. Maar Malagne is ook de ideale uitstap voor gans het gezin. Tijdens de evenementen zijn onze interaktieve reconstituties zeer verscheiden, en zij richten zich tot een breed en gevarieerd publiek.

Op onze pagina « ontdekken » krijgt u meer inlichtingen over wat er zoal te zien en te beleven is in Malagne.