Individueel en families

Met genoegen delen wij u mee dat het Archéoparc haar deuren terug opent op zaterdag 27 juni  !

 

De tentoonstelling “De Geschiedenis van het Bier”, georganiseerd in samenwerking met onze partners, het Maison de Patrimoine Médiéval Mosan, initiatiefnemer van het project, de Gallo-Romeinse site van Ath, het biermuseum van Stenay, en de Abdij van Villers-la-Ville, is verplaatst naar 2021.
Wij verheugen ons nu al op uw weerzien in Malagne vanaf 27 juni !
De ploeg van Malagne

Algemene aanbevelingen

  • Gelieve thuis te blijven wanneer u symptomen van het Covid-19 vertoont.
  • Reserveer uw uitstap liefst op voorhand, via Internet op www.malagne.be, per telefoon op nummer 084/22 21 03, of met een mail-bericht aan accueil@malagne.be
  • Volg de instructies van het personeel ter plaatse, en respecteer de aangebrachte richtlijnen.
  • Bewaar 1m50 afstand met de andere bezoekers en met het personeel.
  • Denk aan een goede handhygiëne, en raak liefst zo weinig mogelijk zaken aan.
  • In het onthaalgebouw bent u tijdens de weken van de gallo-stages verplicht een neus-mondmasker te dragen. Op de site in open lucht laten wij u nochtans de vrije keuze over al of niet dragen van dit masker.
  • Aarzel niet om de ontsmettende handgel te gebruiken die wij u gratis ter beschikking stellen, en er zijn mondmaskers te koop aan de onthaalboetiek
  • Waak erover dat u de op de grond aangebrachte markeringen en diverse signalisaties respecteert. Deze zijn bedoeld om een veilige afstand te behouden.
  • Geef de voorkeur aan betaling met een bankkaart.
  • Aarzel niet om ons personeel in te lichten over uw persoonlijke (positieve of negatieve) ervaringen tijdens uw bezoek.

Kom een Gallo-Romeinse villa ontdekken midden in het groen.

In een zalig rustige omgeving kunnen de bezoekers kuieren tussen historische overblijfselen, omgeven door dieren, bos en tuin.

Her en der op het domein van Malagne komt de bezoeker didactische panelen tegen. Zij geven uitleg aan de wandelaar over hetgeen zij bekijken. Een gratis ter beschikking gestelde audiogids geeft een meerwaarde aan uw bezoek door deskundige uitleg over de historiek en archeologie op het domein.

Omdat het bezoek aangepast wordt aan elke leeftijdsgroep wordt Malagne zeer op prijs gesteld door scholen. Maar Malagne is ook de ideale uitstap voor gans het gezin. Tijdens de evenementen zijn onze interaktieve reconstituties zeer verscheiden, en zij richten zich tot een breed en gevarieerd publiek.

Op onze pagina « ontdekken » krijgt u meer inlichtingen over wat er zoal te zien en te beleven is in Malagne.

Loading