Uurregeling, toegang en faciliteiten

Informations suite à l’épidemie de covid-19 – Mises à jour le 20 mars 2020

Conform met de preventiemaatregelen van het Nationaal Veiligheidscomite sluit Malagne, Archéoparc de Rochefort, haar deuren tot 5 april inbegrepen.
De schoolbezoeken worden voorlopig opgeschort tot ná de Paasvakantie. Indien u eerder reeds gereserveerd had, dan zal onze dienst met u contact opnemen om een alternatieve datum of aktiviteit samen met u uit te werken.
– Ons lente-openingsfeest met thema “de Geschiedenis van het Bier” dat voorzien was op 5 april, wordt verschoven naar een latere datum.
De Gallo-Stages in de week van 6 tot 10 april zijn geannuleerd. Wij stellen voor een plaats voor uw kind te reserveren voor de zomerstages.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of onze Internetsite en sociaal netwerk te raadplegen om op de hoogte te blijven.
Deze crisisperiode treft ons allemaal, maar onze ploeg blijft paraat om samen met u een naar een creatieve oplossing te zoeken.
Draag zorg voor uzelf en uw naasten, en tot weldra.
Namens de ploeg van Malagne

Hieronder vindt u onze uurregeling, toegang en faciliteiten. Voor overnachtig en eetgelegenheden in de omgeving, raadpleeg de link faciliteiten om goede adressen te vinden.

Uurregelingen

  • Van 4 april tot 08 november 2020 open tijdens schoolvakanties, weekends, en feestdagen.
  • Tijdens de maanden juli en augustus elke dag geopend.

Tijdens de wintermaanden is Malagne enkel toegankelijk voor groepen, mits afspraak !

Openingsuren

Van 11u tot 18u (laatste toegang om 16u30).

Duur van een bezoek: ongeveer 2uur.

Toegang

Om met het openbaar vervoer te reizen

Per trein (station Jemelle) :

Tot 70% vermindering voor reizigers in groepsverband (15 personen of meer) met garantie op zitplaatsen en één enkel biljet voor de ganse groep.

Dien uiterlijk 12 dagen vóór de reis uw aanvraag in per e-mail (groupe.nationale@b-rail.be) of per telefoon aan 02 528 28 28. Meer informatie op de site van de NMBS.

Met de bus TEC:

Malagne bevindt zich op 4 km van het station. Een bus TEC kan gehuurd worden (op uw kosten). De reservering van een bus moet twee weken op voorhand geregeld worden.

Zij die de gebruikelijke buslijn (Lijn 49) wensen te benutten vinden een bushalte vlakbij.

Faciliteiten

Het domein Malagne beschikt over volgende faciliteiten:

  • Grote parking
  • Fietsenstalling
  • Electronische betaalmogelijkheid
  • Boetiek en cafetaria
  • Zone voor picknick en een terras
  • Honden aan de lijn zijn welkom

Informaties PBM