Scholen

Inlichtingen in verband met Covid-19 – Update van 30 maart 2020

Conform met de preventiemaatregelen van het Nationaal Veiligheidscomite sluit Malagne, Archéoparc de Rochefort, haar deuren tot 19 april inbegrepen.
De schoolbezoeken worden voorlopig opgeschort tot ná de Paasvakantie. Indien u eerder reeds gereserveerd had, dan zal onze dienst met u contact opnemen om een alternatieve datum of aktiviteit samen met u uit te werken.
– Ons lente-openingsfeest met thema “de Geschiedenis van het Bier” dat voorzien was op 5 april, wordt verschoven naar een latere datum.
De Gallo-Stages in de week van 6 tot 10 april zijn geannuleerd. Wij stellen voor een plaats voor uw kind te reserveren voor de zomerstages.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of onze Internetsite en sociaal netwerk te raadplegen om op de hoogte te blijven.
Deze crisisperiode treft ons allemaal, maar onze ploeg blijft paraat om samen met u een naar een creatieve oplossing te zoeken.
Draag zorg voor uzelf en uw naasten, en tot weldra.
Namens de ploeg van Malagne

Malagne voorstelt programmas voor schoolanimaties . Zij bestaan uit een basismodule waaraan bijkomende workshop volgens uw voorkeur toegevoegd kunnen worden.De animaties worden georganiseerd onder de vorm van workshops van maximum 25 leerlingen, en deze ateliers worden aan leeftijd en studieniveau aangepast (van kleuteronderwijs tot hoger middelbaar).