Scholen

Inlichtingen in verband met Covid-19 – Update van 4 mei 2020

Vanwege de uitgevaardigde beslissingen van de regeringsoverheid, bedoeld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal het domein van Malagne tot nader order gesloten blijven. Alle geplande activiteiten tot en met eind juni zijn daardoor geannuleerd of uitgesteld.
De schoolbezoeken worden voorlopig opgeschort. Indien u eerder reeds gereserveerd had, dan zal onze dienst met u contact opnemen om een alternatieve datum of aktiviteit samen met u uit te werken.
Een telefonische permanentie met nummer 084 22 21 03 is klaar om uw vragen te beantwoorden. We kijken er al naar uit om u te onthalen van zodra de maatregelen uitgevaardigd door de regering dit opnieuw mogelijk maken.
Zorg goed voor jezelf en alle anderen.

Malagne voorstelt programmas voor schoolanimaties . Zij bestaan uit een basismodule waaraan bijkomende workshop volgens uw voorkeur toegevoegd kunnen worden.De animaties worden georganiseerd onder de vorm van workshops van maximum 25 leerlingen, en deze ateliers worden aan leeftijd en studieniveau aangepast (van kleuteronderwijs tot hoger middelbaar).